Düzalan İlkokulu
DÜZALAN MAH. DÜZALAN GÜNDOĞDU SK. DÜZALAN ILKOKULU VE ORTA OKULU BLOK NO: 16 DÜZKÖY / TRABZON

VİZYON

Ulusal ve evrensel değerlerin farkında olup, değişime ve gelişime açık, Atatürk ilkelerine bağlı laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen kendine güvenli, çevresine saygılı, yaratıcı ve faklı düşünebilen, özgür, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek.

MİSYON

Öğrencilerin bilgili, becerili özgüvenli olmalarını, bireysel nitelikleri dikkate alarak öğrenmelerini, çevresiyle iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını,olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek yetenek, bilgi ve beceriler kazanmalarını, liderlik özelliklerinin yanı sıra işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını sağlayarak model bir okul olmaktır.

BAŞARILAR

Öğrencilerimiz sosyal faaliyetlerde oldukça başarılıdır. İlçe yarışmaları ve İl yarışmalarına katılarak başaılı olmuşlardır.
Kütüphane Kitap Sayısı :2000

08.30-14.30